Despre noi

Informatii despre Spirit of Art Studio

Cursurile de balet se bazeaza pe motivare pozitiva si se desfasoara intr-o atmosfera destinsa. Increderea in abilitatile proprii este o calitate pe care o incurajam pentru a stimula creativitatea si inspiratia necesare exprimarii prin dans. Rabdarea si perseverenta sunt nelipsite pentru a avea rezultate.

Carmen ButerezLectiile de balet sunt sustinute de Carmen Buterez, profesoara cu o experienta de peste 8 ani in predarea baletului atat copiilor cat si adultilor. In cariera sa de balerina la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" a dansat in peste 45 de spectacole puse in scena si a obtinut numeroase premii impreuna cu copii cu care a lucrat. Este o persoana cu umor, rabdatoare, care reuseste sa isi stimuleze cursantii prin umor, implicare si munca asidua.

Studioul nostru are o podea flexibila pentru a proteja articulatiile copiilor si adultilor. Suprafata generoasa de 55m2 permite o gama complexa de exercitii precum si pregatirea spectacolelor fara costuri suplimentare, necesare inchirierii unei sali pentru repetitii.

Grupele de balet sunt formate in functie de varsta si de nivelul pregatirii. Te invitam sa citesti mai jos detalii suplimentare:

Grupa de varsta 3-6 ani

Copilul tau se va obisnui sa se concentreze pe perioade din ce in ce mai lungi, dezvoltandu-si capaciatea de a memora. La varsta aceasta copilul tau va invata miscarile ce stau la baza baletului intr-o maniera relaxata care imbina joaca si imitatia pe acordurile muzicii. Copiii vor exersa miscarile in grup dar si individual. Exercitiile se desfasoara atat la sol (folosindu-se saltelute) dar si in picioare, invatand sa adopte o postura corecta a corpului.

Grupa de varsta > 9 ani

La aceasta varsta, copiii devin mai independenti si capabili de a constientiza preferintele in materie de activitati extrascolare. Deoarece majoritatea copiilor are tendinta de a prefera activitati statice, sedentare, este recomandabil ca parintii sa-si indrume copiii catre cel putin o activitate care sa le solicite corpul. Baletul ajuta nu doar la dezvoltarea armonioasa a corpului, ci si la imbunatatirea memoriei si a gandirii logice.

Grupa de varsta 6-9 ani

Incepand cu varsta de 6 ani putem vorbi despre dezvoltarea autodisciplinei si a atasamentului fata de miscare, coordonare si balet. Pe masura ce copilul tau va deveni constient de imbunatatirile calitatilor si performantei sale, i se va dezvolta respectul si increderea fata de sine insusi de la o varsta foarte frageda. Totodata, prin exercitiu va invata sa se simta confortabil pe scena, atunci cand va dansa in fata colegilor si publicului. Indiferent daca iti doresti o cariera de succes ca balerin(a) pentru copilasul tau sau pur si simplu o metoda de relaxare activa, baletul si dansul in general, reprezinta o alegere excelenta.

Cursuri de balet pentru adulti

Baletul este o alegere excelenta daca vrei sa slabesti sau sa iti imbunatatesti tonusul fizic si mental. Vei vedea rezultate spectaculoase daca esti perseverent(a) si mentii o dieta echilibrata. Baletul lucreaza majoritatea grupelor de muschi, insa cu precadere muschii lungi, si corecteaza postura incorecta a coloanei vertebrale. Astfel, pe langa tonusul cardiac, vei vedea rezultate in pierderea greutatii, mentinerea si/sau cresterea flexibilitatii si mai ales, iti va da o stare de bine, deoarece baletul modeleaza atat corpul, cat si psihicul.

Tarife cursuri de balet

  • 1 sedinta copii (60 minute)30 RON
  • 1 sedinta adulti (90 minute)35 RON
  • 1 sedinta individuala (60 minute)60 RON
  • 8 cursuri / luna copii (2 cursuri / saptamana)200 RON
  • 8 cursuri / luna adulti (2 cursuri / saptamana)220 RON
  • 12 cursuri / luna (3 cursuri / saptamana)250 RON
  • Workshop50 RON

Program